Om HennaArt

HennaArt er Danmarks førende artist inden for kropsudsmykning med henna, blackberry og farver, hvor kvalitet og design er i fokus.

HennaArt har adskillige års erfaring bag sig. Vi har haft meget positiv omtale og en stor efterspørgsel, som kun er stigende da interessen for henna har spredt sig fra de traditionelle hennafester blandt asiatere til den danske befolkning, som nu er blevet til et mode fænomen i Danmark.

 

Vores erfaringer dækker alt fra mindre hennafester til større firmaarrangementer med over 3000 medarbejdere og festivaler med 18-20.000 deltagere, herunder modeshows, event, polterabend og bryllupper.

Alle vores produkter er uden PPD (stærkt allergifremkaldende stof).

 

HennaArts priser er blandt markedets laveste. Vi tilbyder bryllupspakker, der starter fra 500kr. og festmønstre, der starter fra 60kr. Prisen afhænger af de mønstre man vælger.

Gælder det mønstre til brude, hennafester/polterabend med mange veninder eller også bare større arrangementer, shows og event med mange deltagere, så kan vi altid finde den helt rigtige løsning og en særpris – hvad enten det er på timebasis eller pr. mønster.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi os, for at se og udvælge fra vores store samling af hennamønstre.

Lad HennaArt gøre dit bryllup, din fest eller hverdag uforglemmelig med vores hennakreativitet.

Instagram